Biztonsági rács - www.racscenter.hu Biztonsági rács - www.racscenter.hu Biztonsági rács - www.racscenter.hu Biztonsági rács - www.racscenter.hu Biztonsági redőny - www.racscenter.hu Biztonsági redőny - www.racscenter.hu Biztonsági redőny - www.racscenter.hu Biztonsági rács - www.racscenter.hu Biztonsági rács - www.racscenter.hu Biztonsági redőny - www.racscenter.hu Biztonsági redőny - www.racscenter.hu Biztonsági redőny - www.racscenter.hu Biztonsági redőny - www.racscenter.hu Biztonsági redőny - www.racscenter.hu


Minősítések 
 
TÜV

A TÜV az egyik legismertebb minősítés Németországban a minőségügy és biztonságtechnika területén. A folyamatos felmérések is megerősítik ezt. A három betű jelentése a biztonság, a megbízhatóság és a semlegesség. Ezt biztosítják a TÜV-szervezetek nem csak Németországban, hanem az egész világon.
 
 
TÜV ISO 9001:2008
 
A TÜV ISO 9001:2008 szabványnak való megfelelést a nemzetközi szinten is elismert, magas szintű szakértelemmel rendelkező TÜV HESSEN GmbH auditálta, és rendszeres felülvizsgálatok során gondoskodik annak ellenőrzéséről.
 

MABISZ

A MABISZ a nagyobb hazai biztosítótársaságok által létrehozott szövetség. Ajánlásait csak a hazánkban működő tagbiztosító társaságok felé készíti el. A gyakorlatban azonban a biztosítók a legtöbb esetben ezt a besorolást veszik figyelembe, ennek alapján járnak el. Feladata, hogy a hazai piacon megjelenő biztonságtechnikai termékeket ellenőrizze, vizsgálja és ajánlásokkal ellássa. Jelenleg a MABISZ-minősítés nem kötelező. Több olyan rács- és redőnygyártó is található a piacon, aki nem rendelkezik magyar minősítéssel.
 

ÉMI 
 
Az ÉMI-Minőségjel (ÉMI-MJ) egy termék-minőségjel, amely azt jelzi, hogy a jelet viselő építési termék tartósan jó minőségű, és magas színvonalon megfelel az adott termékre vonatkozó műszaki specifikáció követelményeinek, továbbá műszaki jellemzői meghatározott tűréshatáron belül változatlanok, minősége és megbízhatósága egyenletes, és az ÉMI Kht. rendszeres ellenőrzése alatt áll.
 

CE

Csak biztonságos, hibátlan és minőségi termékeket lehet az európai piacra helyezni. A CE jelölés azt bizonyítja, hogy a kérdéses termék megfelel az EU egészségvédelmi és biztonsági követelményeinek.  
 
 
Ebben a kategóriában nincsenek termékek.


Az oldalt Hyper Hydra Team készítette.
Rács-Center Kft. © 2022
Facebook
Telefon:+36 25 496 035
Mobil:+36 30 353 3045
0-24 Service:+36 70 670 0719
E-mail:info@racscenter.hu